Ο Καιρός:

Δήλωση Υποψηφιότητας του Κοκκινίδη Αλέξανδρου με τον Συνδυασμό του Θεόδωρου Καρυπίδη

Χωρίς τίτλοΥπάρχουν δύο τρόποι για να αλλάξεις ένα σάπιο πολιτικό σύστημα δεκαετιών και να ανατρέψεις αυτούς που χρόνια το υπηρετούν.Ο ένας τρόπος είναι να συμμετέχεις ως υποψήφιος και ο άλλος τρόπος είναι να συμμετέχεις στις εκλογικές διαδικασίες ως ψηφοφόρος.
Και στις δύο περιπτώσεις αυτό που έχει σημασία και είναι το πιο σημαντικό και το πιο βασικό από όλα είναι πως, είτε ως υποψήφιος, είτε ως ψηφοφόρος, θα πρέπει να επιλέξεις τους ανθρώπους και το συνδυασμό που είναι απέναντι σε αυτό το σάπιο και
βρώμικο πολιτικό σύστημα, που είναι απέναντι σε αυτούς που το υπηρετούν δεκαετίες τώρα και που φυσικά μας έφτασαν εδώ προδίδοντας μας και ξεπουλώντας μας, με τις όποιες ευθύνες φυσικά αναλογούν και σε εμάς τους ίδιους !
Μόνο ένας ανεξάρτητος συνδυασμός, με έναν άνθρωπο επικεφαλής του απέναντι σε συμφέροντα, μπορεί να αλλάξει αυτό το σύστημα και να ανατρέψει αυτούς που το υποστηρίζουν.
Αυτός ο συνδυασμός είναι η ‘ΑΝΑΤΡΟΠΗ Δημιουργία’ του Θεόδωρου Καρυπίδη και μόνο με αυτόν μπορούσα να είμαι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος αλλά και μόνο αυτόν θα μπορούσα να στηρίξω ως ψηφοφόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......