Ο Καιρός:

Ευχαριστήριο Ζορμπά Μιλτιάδη -Μετά την έκφραση των πολιτών στο σύνολο των Κοινοτήτων του Δήμου μας τις δύο προηγούμενες Κυριακές, στις εκλογές του α' βαθμού Αυτοδιοίκησης, η πλειοψηφία των δημοτών αποφάσισε να αναθέσει στο τιμόνι της Δημοτικής Αρχής για τα επόμενα πέντε χρόνια, το συνδυασμό μας ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ με επικεφαλείς Δήμαρχο τον Θανάση Κοσματόπουλο.

Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σ' όλους τους πολίτες-δημότες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, τόσο από τη Δημοτική Ενότητα Βελβεντού,  όσο και από τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, αντιλαμβανόμενος πλήρως τις ελπίδες και προσδοκίες για συνολική προσφορά στα κοινά από το πρόσωπό μου.
Άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημότες που εμπιστ
εύθηκαν το συνδυασμό μας είτε στην πρώτη, είτε στη δεύτερη, είτε και στις δύο Κυριακές των εκλογών.
Στόχοι μας είναι να προχωρήσουμε με πλήρη διαφάνεια και αίσθημα ισονομίας για το σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων, αλλά και εντός των ορίων κάθε μιας εξ αυτών, έτσι ώστε οι πολλές και διαφορετικές κοινωνίες που συνθέτουν το παζλ του Δήμου μας να μπορέσουν να αποκτήσουν ένα βηματισμό με κοινή αναφορά για όλη την περιοχή.
Έχοντας ως πρόταγμα την ρεαλιστική ουσία όσον αφορά τα προβλήματα και την καθημερινή πραγματικότητα, αλλά και την εμπέδωση των υγειών βάσεων για την αναπτυξιακή πορεία σε πρωτογενή και δευτερογενή τομέα έχουμε ως στόχο να επιδιώξουμε ένα καλύτερο αύριο δίπλα σε κάθε δημότισσα και δημότη.
Φιλοδοξία μας είναι να συνεχίσουμε, ότι ήδη υπάρχει σε τροχιά υλοποίησης οποιουδήποτε σταδίου από τη σημερινή δημοτική αρχή ολοκληρώνοντάς το με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να θέσουμε νέες προτεραιότητες και εφικτούς στόχους, αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορεί να εκμεταλλευτεί η τοπική αυτοδιοίκηση. Θέλουμε έτσι το 2019 να έχει καλύτερες προοπτικές πρώτα για τους πολίτες όλης της περιοχής, και συνεπακόλουθα για τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και τις δομές του συνολικώς.
Με εκτίμηση,
Ζορμπάς Μιλτιάδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Βελβεντού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......