Ο Καιρός:

11 Μαΐου 2014 Χαιρετισμός του Λιάκου Πολυδεύκη στη συγκέντρωση του Θέμη Μουμουλίδη στα Σέρβια-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Κυριακή, στην κεντρική πλατεία των Σερβίων η κεντρική  προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας «Αλλάζουμε Εποχή» του Θέμη Μουμουλίδη. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού με το συνδυασμό ΑΝΤ.Α.Μ.Α. Λιάκος Πολυδεύκης, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση:

«Αγαπητές φίλες/φίλοι,
βρισκόμαστε μπροστά σε μια τριπλή εκλογική αναμέτρηση. Στη χώρα μας κυριαρχεί στο
διάστημα αυτό η πιο καταστροφική, αντιλαϊκή πολιτική, καταστρέφεται η παραγωγική βάση της χώρας, εκποιείται ο δημόσιος πλούτος, καταπατώνται με τον πιο βάναυσο τρόπο συνταγματικά, δημοκρατικά, εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα, οι νέοι μας ξενιτεύονται, ολόκληρες γενιές καταδικάζονται στη δυστυχία.
Η πολιτική αυτή πρέπει να ανατραπεί. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να πρωτοστατήσει σ’ αυτή την ανατροπή. Πρέπει να σταθεί, στις σημερινές συνθήκες, στο πλευρό όλων των δημοτών.
Το σημερινό πολιτικό προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στη συντριπτική πλειοψηφία έχει εκτεθεί σαν συνοδοιπόρος της τρόϊκας και των μνημονίων. Αποδέχτηκε αδιαμαρτύρητα το σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής:
α) Αποδέχτηκε τις περικοπές στη χρηματοδότηση 60-70%.
β) Έβαλε πλάτη να περάσουν οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις.
γ) Δεν αντέδρασε στη συρρίκνωση ή κατάργηση βασικών κοινωνικών υπηρεσιών.
δ) Στις παρούσες συνθήκες πουλάνε δήθεν ανεξαρτησία και υπερκομματικότητα. Είναι εξαρτημένοι, όμως, από το παρελθόν τους, από τα συμφέροντα που υπηρέτησαν και τους ανέδειξαν, από την πολιτική τους διαδρομή και δράση που δεν τολμούν να αρνηθούν και να καταδικάσουν.
Φίλες και φίλοι,
καλούμε όλους τους συνδημότες μας, κάθε νέο και νέα, τους ανθρώπους των κινημάτων, τους εργαζομένους, τους απολυμένους και τους άνεργους να συστρατευτούν μαζί μας, να δώσουμε ηχηρό χτύπημα αντίστασης για τα ιδανικά μας, για τις ελπίδες μας, για το μέλλον των παιδιών μας.
Όλοι μαζί ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ, γυρίζουμε σελίδα, στο Δήμο Σερβίων Βελβεντού και στην Περιφέρεια και όλοι μαζί ΑΝΤΑΜΑ δίνουμε τη μάχη της αξιοπρέπειας για τη νίκη και την ανατροπή.»


Τηλέφωνο:  2464024314
Mail:            info@antama.net.gr
Mail:            aripro.servelv@gmail.com
Ιστοσελίδα: antama.net.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......