Ο Καιρός:

Τα χωριά της ευρύτερης περιοχής των Καμβουνίων επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαΐου 2014 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Ειδικότερα στο Μικρόβαλτο -δεύτερο σταθμό της περιοδείας του μετά το Ρύμνιο-, όπου τον υποδέχτηκε αρκετός κόσμος,
είχε την ευκαιρία στη σύντομη ομιλία του να παρουσιάσει βασικές αρχές του προγράμματός του, που τις συνόψισε στη διαφύλαξη της ενέργειας και των νερών, στις δυνατότητες ανάπτυξης της Ελλάδας -άρα και της Δυτικής Μακεδονίας- και στην λειτουργία της περιφέρειας με άμεση δημοκρατία. Αναφέρθηκε στο επερχόμενο ξεπούλημα στον Μπόμπολα -«λέμε ονόματα», τόνισε-  του κοιτάσματος του λιγνιτωρυχείου της Βεύης έναντι του ποσού των 800 εκατ. €, ενώ η αξία τους ξεπερνά τα 4,5 δισεκ. €. Ακόμη δεσμεύτηκε ότι θα απαιτήσει από την πολιτεία ανταποδοτικά να μειώσει την τιμή του οικιακού ρεύματος στους Δυτικομακεδόνες κατά 30%. Καταλήγοντας τόνισε ότι επιτέλους ο κόσμος που καταδυναστεύεται από τα μνημόνια και τις λάθος επιλογές να ζήσει με αξιοπρέπεια. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση όπου ο κ. Καρυπίδης απάντησε σε ερωτήσεις πολιτών.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισκέφτηκε τους Λαζαράδες, την Ελάτη, το Τρανόβαλτο και έκλεισε τον κύκλο με το Λιβαδερό, το Μεταξά και το Πολύρραχο.
mikrovalto.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......