Ο Καιρός:

Εγγραφές των νηπίων στα Νηπιαγωγεία και των μαθητών στα Δημοτικά σχολεία --Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης




sxoleio2

H  Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης ανακοινώνει ότι οι εγγραφές των   νηπίων στα Νηπιαγωγεία και των μαθητών στα Δημοτικά σχολεία θα πραγματοποιηθούν από 2-6-2014 μέχρι 20-6-2014.
Επισημαίνεται ότι για το νέο σχολικό έτος 2014-2015, στην πρώτη ηλικία (νήπια) εγγράφονται τα νήπια που έχουν γεννηθεί από 1-1-2009 ως 31-12-2009, ενώ στη δεύτερη ηλικία (προνήπια) εγγράφονται τα νήπια που έχουν γεννηθεί από 1-1-2010 ως  31-12-2010.
Στην Α’ τάξη του Δημοτικού σχολείου εγγράφονται οι μαθητές που έχουν γεννηθεί από 1-1-2008 ως  31-12-2008.

Για την εγγραφή στο Νηπιαγωγείο απαιτούνται τα εξής δικαιολο
γητικά:
  1. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του νηπίου στα οικεία μητρώα ή δημοτολόγια, στο οποίο αναγράφεται ολογράφως και αριθμητικώς η ημερομηνία γέννησης. Για το νήπιο που θα συνεχίσει τη φοίτησή του στο ίδιο νηπιαγωγείο και δεύτερη χρονιά δεν απαιτείται νέο
  2. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  3. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). Για το νήπιο που θα συνεχίσει τη φοίτησή του στο ίδιο νηπιαγωγείο και δεύτερη χρονιά δεν απαιτείται νέο Α.Δ.Υ.Μ.
  4. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα ή άλλο στοιχείο κατά την κρίση του / της Προϊσταμένου / νης  του νηπιαγωγείου, από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του νηπίου.
  5. Δήλωση του γονέα ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του νηπίου.
Για την εγγραφή στην Α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:
  1. Πιστοποιητικό γέννησης, Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του μαθητή στα οικεία μητρώα ή δημοτολόγια, το οποίο εκδίδεται το τελευταίο πριν την εγγραφή τρίμηνο και στο οποίο αναγράφεται ολογράφως και αριθμητικώς η ημερομηνία γέννησης.
  2. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  3. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).
  4. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, κατά την κρίση του Διευθυντή του σχολείου, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.
  5. Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου , η οποία θα εκδοθεί από τον/την Προϊστάμενο/νη του νηπιαγωγείου

                        Ο Δ/ντής Π/θμιας Εκπ/σης



                             Ιωάννης Γκαμπούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......