Ο Καιρός:

ΔΕΗ: 581 προσλήψεις εποχικών σε Φλώρινα και Κοζάνη


ΔΕΗ: 581 προσλήψεις εποχικών σε Φλώρινα και ΚοζάνηΟκτάμηνες συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου θα υπογράψουν συνολικά 542 άτομα, σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ» για τις εποχικές ανάγκες του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ σε Φλώρινα και Κοζάνη, ενώ 39 γιατροί θα υπογράψουν ετήσιες συμβάσεις για την εξυπηρέτηση των μονάδων της ΔΕΗ σε όλη τη χώρα.
Συγκεκριμένα, στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 81 μηχανοτεχνίτες ΔΕ, 22 ηλεκτροοξυγονοκολλητές ΔΕ, 32 τεχνίτες ιμάντων ΔΕ, 10 μηχανοτεχνίτες αυτοκινήτων ΔΕ, 19 χειριστές προωθητήρων και
φορτωτών ΔΕ, 10 χειριστές καθολικών εκσκαφέων, 91 τεχνικοί ορυχείων ΔΕ, 33 ηλεκτροτεχνίτες ΔΕ, έξι ηλεκτροτεχνίτες οχημάτων ΔΕ, 30 οδηγοί ΔΕ, 24 βοηθοί οδηγοί, 16 οδηγοί χωματουργικών οχημάτων ΔΕ, δυο τοπογράφοι μηχανικοί ΠΕ, ένας πολιτικός μηχανικός ΠΕ, δυο μηχανολόγοι μηχανικοί ΠΕ, τέσσερις πτυχιούχοι τοπογράφοι μηχανικοί TE, 36 τεχνικοί ορυχείων ΔΕ και 36 χειριστές ηλεκτροκίνητων ερπυστριοφορων μηχανημάτων ΔΕ.
Για τις ανάγκες λειτουργίας του Λιγνιτικού Κέντρου στη Φλώρινα θα προσληφθούν 15 μηχανοτεχνίτες ΔΕ, 4 ηλεκτροοξυγονοκολλητές ΔΕ, 12 τεχνίτες ιμάντων ΔΕ, 5 χειριστές προωθητήρων και φορτωτών ΔΕ, 3 χειριστές καθολικών εκσκαφέων, 6 τεχνικοί ορυχείων ΔΕ, 8 ηλεκτροτεχνίτες ΔΕ, δύο ηλεκτροτεχνίτες οχημάτων ΔΕ, 5 οδηγοί ΔΕ, 5 βοηθοί οδηγοί, ένας τοπογράφος μηχανικός ΠΕ, ένας πτυχιούχος τοπογράφος μηχανικός TE, 12 τεχνικοί ορυχείων ΔΕ και 8 χειριστές ηλεκτροκίνητων ερπυστριοφορων μηχανημάτων ΔΕ.
Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που θα τους επιτρέπουν την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν. Οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλουν και χωριστή υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα δηλώνουν αν έχουν απασχοληθεί στη ΔΕΗ ΑΕ ή σε θυγατρικές της ΔΕΗ ΑΕ με οποιαδήποτε σχέση εργασίας (π.χ. σύμβαση έργου, ημερομίσθιος κ.ά., εκτός πρακτικής άσκησης) κατά την τελευταία διετία, καθώς και τα χρονικά διαστήματα που απασχολήθηκαν. Αιτήσεις και για τις δύο προκηρύξεις θα γίνονται δεκτές στη ΔΕΗ, Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, 7ο χλμ. Πτολεμαΐδας Κοζάνης.
39 γιατροί με συμβάσεις μίσθωσης έργου
Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου ετήσιας διάρκειας, για την παροχή υπηρεσιών Ιατρικής στις μονάδες ΔΕΗ σε όλη τη χώρα, θα υπογράψουν 39 γιατροί.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι γιατροί, μέλη Ιατρικού Συλλόγου, να κατέχουν και να ασκούν την ειδικότητα της Ιατρικής της Εργασίας, όπως πιστοποιείται από τον οικείο Ιατρικό Σύλλογο, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται έως και τις 16 Μαΐου να υποβάλουν τις αιτήσεις στη ΔΕΗ ΔΥΑΕ (Αραχώβης 32, 106 81, Αθήνα, 2ος όροφος).
Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή που θα συσταθεί στη ΔΕΗ ΑΕ για τον σκοπό αυτόν και η οποία θα προβεί στην αξιολόγηση των υποψηφίων με βάση τα απαιτούμενα προσόντα, την επιστημονική τους κατάρτιση και εμπειρία στο αντικείμενο της Ιατρικής της Εργασίας, λαμβάνοντας υπόψη συστάσεις εργοδοτών, εφόσον υπάρχουν. Η επιτροπή δύναται να ζητήσει προσωπικές συνεντεύξεις από τους υποψηφίους, όπως και να αξιολογήσει παλαιότερη συνεργασία της ΔΕΗ ΑΕ μαζί τους.

energypress.gr
kozanilife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......