Ο Καιρός:

Του άρπαξαν 250 αρνιά και τον κλείδωσαν στη στάνη

Δύο κτηνοτρόφοι, ηλικίας 53 και 55 ετών, συνελήφθησαν στην Φλώρινα, καθώς φέρονται να απείλησαν 36χρονο συνάδελφο τους από την Πέλλα και αφού του άρπαξαν 250 ερίφια από οικονομική διαφορά που είχαν μαζί του, τον κλείδωσαν στο ποιμνιοστάσιό του.


Οπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε σε αγροτική περιοχή της Φλαμουριάς Πέλλας, όπου ο 36χρονος κτηνοτρόφος δέχθηκε «επίσκεψη» από τα δύο αδέλφια τους οποίους συνόδευαν άλλα επτά άτομα προκειμένου να λύσουν οικονομική διαφορά από δοσοληψία που, όπως καταγγέλθηκε, είχε το προηγούμενο διάστημα με τον 53χρονο.

Οι δράστες απείλησαν το θύμα και στη συνέχεια ένας εξ αυτών (δεν συνελήφθη), αφού τον απομόνωσε σε χώρο του ποιμνιοστασίου, με τη χρήση πιστολιού τον εξανάγκασε να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση για την παραχώρηση 300 εριφίων και την εξόφληση του υπόλοιπου χρέους.

Στη συνέχεια, οι δράστες κλείδωσαν τον 36χρονο στη στάνη, άρπαξαν 250 ερίφια τα οποία φόρτωσαν σε δύο φορτηγά και τα μετέφεραν στο ποιμνιοστάσιο του 53χρονου στην Κέλλη της Φλώρινας.

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές της Πέλλας και μετά από λίγες ώρες συνελήφθησαν στη Βεύη της Φλώρινας οι δύο κτηνοτρόφοι, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι επτά δράστες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι γνωστοί στην Αστυνομία.
Πηγή:ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......