Ο Καιρός:

Ο Δήμος Βοΐου για την παραίτηση της Δημοτικής Συμβούλου Μαρίας Βλαχάβα


 
Σε μια κρίσιμη περίοδο για το Δήμο Βοΐου με τη δημοτική αρχή και τους πολίτες να βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, κάποιοι επιλέγουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ενωτική προσπάθεια που γίνεται ενάντια στη δημιουργία κέντρου συγκέντρωσης μεταναστών.
Επέλεξαν λάθος στιγμή για να παίξουν μικροπολιτικά παιχνίδια. Έστω και έτσι όμως αποδεικνύουν τα όσα η Δήμαρχος Βοΐου, προ ημερών ανέφερε, για εφιάλτες και υπονομευτές στον δύσκολο αγώνα που δίνουμε.

Για να καλύψουν τις πραγματικές αιτίες όμως, προτάσσουν αναληθή επιχειρήματα κατηγορώντας τη δημοτική αρχή για κακή συνεργασία μαζί τους και αποκλεισμούς. Αναρωτιόμαστε πότε επιδιώχθηκε συνεργασία, όταν στους 15 μήνες θητείας του νέου δημοτικού συμβουλίου, η παρουσία τους έγινε αισθητή δια μέσου της μη συμμετοχής σε καμία διαδικασία.
Λυπούμαστε που νέοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, «κηδεμονεύονται» από κάποιους που καθημερινώς προσπαθούν να πλήξουν τη Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή.
Εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε το δύσκολο αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα, γιατί μας το ζητάει η μεγάλη μερίδα των συμπολιτών, που δεν ασχολείται με προσωπικές φιλοδοξίες, ιδεοληψίες και συμφέροντα που δεν βοηθούν αυτό που από την αρχή της θητείας μας έχουμε διακηρύξει. Ένα Βόιο Ενωμένο στο Αύριο.

Γραφείο Τύπου Δήμου Βοΐου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......