Ο Καιρός:

Έναρξη επίσχεσης εργασίας από 2/4/2012 στο Νοσοκομείο Γρεβενών

Η Γενική Συνέλευση των γιατρών του νοσοκομείου που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου 2012 αντιδρώντας στην μη καταβολή μέχρι σήμερα, των δεδουλευμένων για τις εφημερίες του μηνός Δεκεμβρίου 2011 και του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2012 αποφάσισε κατά πλειοψηφία την έναρξη επίσχεσης εργασίας από τη Δευτέρα 2 Απρίλιου 2012 διεκδικώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.


Οι γιατροί του Νοσοκομείου Γρεβενών έχουν πλήρη συναίσθηση της δραματικής συγκυρίας, την οποία βιώνει η πλειοψηφία των πολιτών συνέπειας των εξοντωτικών μέτρων που πάρθηκαν στο όνομα της αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης. Δηλώνουν ότι η κινητοποίηση τους αυτή δεν έχει σκοπό την ταλαιπωρία των πολιτών.

Επιδιώκουν την ανάδειξη των προβλημάτων που προκαλεί η πολιτική της συστηματικής απαξίωσης του νοσοκομείου και του ΕΣΥ γενικότερα. Οι γιατροί του νοσοκομείου παρά το γεγονός ότι θα βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας θα εξακολουθούν να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την παροχή κάθε εφικτής ιατρικής βοήθειας στα επείγοντα προβλήματα υγείας των συμπολιτών και ζητούν την κατανόηση και τη συμπαράσταση τους. 
                                                                                    πηγη : kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......