Ο Καιρός:

Προσκοπικό Φεστιβάλ Νέων στο Βελβεντό Κοζάνης

Oι Πρόσκοποι Βελβεντού και τα μαθητικά 15μελή συμβούλια Γυμνασίου και Λυκείου Βελβεντού διοργανώνουν το Σάββατο 31 Μαρτίου, 16:00 στην κεντρική πλατεία Βελβεντού, «Προσκοπικό Φεστιβάλ Νέων».


Με μία πληθώρα επιλεγμένων δραστηριοτήτων κατάλληλα για έφηβους και νέους 14+ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν, να διασκεδάσουν και να εκφραστούν μέσα από ομαδικά παιχνίδια καθώς επίσης και να γνωρίσουν τη δράση των Προσκόπων.

Από τις 16:00 όπου είναι και το προγραμματισμένο ραντεβού στην κεντρική πλατεία Βελβεντού, δραστηριότητες όπως τοξοβολία, τοίχος αναρρίχησης, αλεξίπτωτο πλαγιάς, διαγωνισμός graffiti και άλλα πολλά θα λάβουν χώρα σε διάφορα σημεία που θα εκτείνονται από την κεντρική πλατεία ως το Αθλητικό Κέντρο Βελβεντού, ενώ κορύφωση του φεστιβάλ θα αποτελέσει η συναυλία που θα ακολουθήσει στις 19:30 στην κεντρική πλατεία Βελβεντού με το συγκρότημα των SESSIONS .

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ιδρύθηκε το 1910 εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Δια βίου μάθησης & Θρησκευμάτων, τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και η λειτουργία του διέπεται από το Νόμο 440/76 και το Π.Δ. 26/99. Mε περισσότερα από 25.000 μέλη αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη εθελοντική Κίνηση για παιδιά και νέους στην Ελλάδα, έχοντας στο ενεργητικό του μια ιστορία πολλών ετών εθελοντικής προσφοράς στο παιδί και στην κοινωνία, με συνεχή δυναμική παρουσία σε πάνω από 500 σημεία του τόπου μας και τις Κοινότητες του Απόδημου Ελληνισμού.

Προσκαλούμε όλους τους εφήβους και νέους 14+ ετών, καθώς

και τους ενδιαφερόμενους ενήλικους εθελοντές να συμμετέχουν προκειμένου να ενημερωθούν για την λειτουργία του νέου Προσκοπικού Συστήματος στο Βελβεντό και να γνωρίσουν την Προσκοπική δραστηριότητα.

3ο Σύστημα Προσκόπων Βελβεντού
15μελές συμβούλιο Λυκείου Βεβεντού
15μελές συμβούλιο Γθμνασίου Βελβεντού


                                                                                                                                 πηγη : kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......