Ο Καιρός:

Χρυσό η Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας

Το χρυσό μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας στο Challenge Cup που διεξάγεται στο Κότμπους της Γερμανίας, κατέκτησε η Βάσω Μιλλούση.
Αφού συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στον προκριματικό (14,300β.), η Ελληνίδα γυμνάστρια σημείωσε την Κυριακή την καλύτερη επίδοση και στον τελικό με 14.425 βαθμούς, σε πρόγραμμα με βαθμό δυσκολίας 6.1.
Έτσι η Μιλλούση, η οποία ως γνωστόν έχει εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κατέκτησε το δεύτερο κατά σειρά μετάλλιο για την Ελλάδα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, μετά από αυτό του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους.
Την δεύτερη θέση στη δοκό ισορροπίας με 14.175 βαθμούς πήρε η Ισραηλινή Βαλέρια Μακσιούτα, ενώ τρίτη ήταν η Μπρίτανι Ρότζερς από τον Καναδά με 13.525 βαθμούς.
Έκτος στο μονόζυγο ο Βλάσης Μάρας
Αν και πέτυχε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση των προκριματικών, τελικά ο Βλάσης Μάρας δεν μπόρεσε να βρεθεί στα μετάλλια
του μονόζυγου στο διεθνές μίτινγκ της ενόργανης γυμναστικής, Challenge Cup που φιλοξενήθηκε στο Κότμπους της Γερμανίας.
Ο Μάρας, σε πρόγραμμα με βαθμό δυσκολίας 6.7 συγκέντρωσε 14.400 βαθμούς και περιορίστηκε στην 6η θέση, με τον Ολλανδό Έπκε Ζοντερλαντ να κατακτά το χρυσό μετάλλιο με 15.725 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Αμερικανός Πολ Ρούγκερι (15.525) και στην τρίτη ο συμπατριώτης του, Τζον Ορόζκο (15.375).
                                                                                                                       Πηγή:Α.Π.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......