Ο Καιρός:

FORBES: Η Ελλάδα παραμένει μία από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου

 
Με τίτλο Τα καλύτερα της Ελλάδας αλλά θα έπρεπε να πάτε; το περιοδικό Forbes κάνει ένα...
αφιέρωμα στις ομορφιές της χώρας μας.

«Παρά τις συνεχείς αναταραχές, την οικονομική κρίση και τα μέτρα λιτότητας, η Ελλάδα η παραμένει ένας από τους πιο γραφικούς και ελκυστικούς προορισμούς στο κόσμο», αναφέρει.


Το μόνο πρόβλημα που απασχολεί τους παραθεριστές, είναι εάν οι απεργίες και οι διαδηλώσεις θα καταστρέψουν τις διακοπές τους. Την απάντηση δίνει η ελληνικής καταγωγής Ileana Von Hirsch από το Λονδίνο, η οποία ασχολείται με τα τουριστικά.


«Κατά τη γνώμη μου οι Έλληνες θα προσπαθήσουν να έχουν μια καλή τουριστική σεζόν φέτος. Και ακόμη κι αν υπάρξουν διαδηλώσεις, αυτές γίνονται στο κέντρο της Αθήνας».


Όσο για τις απεργίες στα αεροδρόμιο και τα λιμάνια, η Ileana Von Hirsch τονίζει ότι δεν πρόκειται μόνο για φαινόμενο της Ελλάδας και πως η δική της χειρότερη εμπειρία με καθυστέρηση πτήσης, ήταν στη Γερμανία.


Μιλώντας για τις ιδιαιτερότητες κάθε νησιού, η Ileana Von Hirsch προτείνει προορισμούς ανάλογα με τα ενδιαφέροντα. «Για όσους ψάχνουν ησυχία, προφανώς όχι η Μύκονος». Για νυχτερινή ζωή προτείνει Σαντορίνη, Μύκονο και Πάρο, ενώ για ήσυχα νησάκια την Αμοργό, τη Σέριφο, την Ιθάκη, τη Σίφνο και τα Κουφονήσια.


«Τι εντυπωσιάζει περισσότερο τους επισκέπτες στην Ελλάδα;» αναρωτιέται ο δημοσιογράφος. «Το πόσο εθιστική είναι! Ακόμη και φέτος με όλα τα αρνητικά δημοσιεύματα, οι κρατήσεις είναι αυξημένες σε σχέση με πέρυσι. Μόλις κολυμπήσεις στη θάλασσα και απολαύσεις την ξέγνοιαστη ζωή στο νησί, δεν υπάρχει γυρισμός!», απαντά με ενθουσιασμό η Ileana Von Hirsch, η οποία διαχειρίζεται μια τουριστική ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......