Ο Καιρός:

Επιχειρηματική Αποστολή του ΕΒΕ Κοζάνης στην Έκθεση Constructions 2012 στα Τίρανα Αλβανίας

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του ότι θα συμμετέχει με ενιαίο περίπτερο στην Έκθεση Κατασκευών “Constructions 2012”, που θα γίνει στο Palace of Congresses and International Center of Culture  στα Τίρανα της Αλβανίας από 23  έως 25 Μαρτίου 2012.



Με κατηγορίες εκθεμάτων που περιλαμβάνουν από αδρανή υλικά έως αυτοματισμούς κτιρίων, βερνίκια και έπιπλα μπάνιου - κουζίνας, η έκθεση παρουσιάζει τεχνολογία και εφαρμογές που αφορούν όλο τον τομέα των κατασκευών και γίνεται πόλος έλξης για κατασκευαστικές - τεχνικές εταιρίες, μηχανολόγους μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, εμπόρους δομικών υλικών αλλά και απλό κοινό.
        Όσα μέλη του Επιμελητηρίου επιθυμούν να επισκεφθούν την Έκθεση, παρακαλούνται να το δηλώσουν το αργότερο ως την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 στο Επιμελητήριο προκειμένου να λάβουν προσκλήσεις και να συμμετέχουν στην Εμπορική Αποστολή που με την ευκαιρία της Έκθεσης το Επιμελητήριο προτίθεται να διοργανώσει.                                            πηγη : www.giapraki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......