Ο Καιρός:

Ολοκληρώνεται το έγκλημα κατά των εργαζομένων-Εργατικό Κέντρο Κοζάνης

To Εργατικό κέντρο καταγγέλλει την κυβέρνηση και την Τρόικα γιατί με την εφαρμογή αυτής της εγκυκλίου ολοκληρώνεται το «ειδεχθές έγκλημα» κατά των εργαζομένων και προκαλείτε η πιο βάρβαρη αναδιανομή εισοδήματος, μιας και μεταφέρει πάνω από 6δισ.€ ετησίως από τους εργαζόμενους προς τους εργοδότες, αυξάνοντας προκλητικά την κερδοφορία τους, την ύφεση και την ανεργία.



Και όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα που η ακρίβεια στην αγορά οργιάζει και ταυτόχρονα η φοροεπιδρομή του Κράτους κορυφώνεται.


Καλούνται οι εργοδότες να τιμήσουν την υπογραφή τους και τις δεσμεύσεις τους προχωρώντας σε υπογραφή των ΣΣΕ χωρίς καμιά μείωση μισθών και ημερομισθίων και χωρίς τις βάρβαρες ανατροπές των εργασιακών δικαιωμάτων.



Το Εργατικό κέντρο και τα συνδικάτα θα συνεχίσουν και θα εντείνουν τον αγώνα με κάθε μέσο και τρόπο (ήδη ολοκληρώνεται η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια από τη ΓΣΕΕ) ώστε να ακυρωθούν αυτά τα καταφανώς παράνομα και αυθαίρετα νομοθετικά τερατουργήματα που δεν αφήνουν καμιά ελπίδα, κανένα φως στο τούνελ, καμιά προοπτική για τους Έλληνες εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......