Ο Καιρός:

Απίστευτη δήλωση της Φωτεινής Πιπιλή: «Θα πάω στην Κυψέλη και θα τους πω μην αγοράζετε προϊόντα από την Κοζάνη»! Ακούστε το!!!


Αίσθηση προκαλεί για ακόμη μια φορά η δήλωση της Φωτεινής Πιπιλή στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, υπεύθυνης του τομέα μεταναστευτικής πολιτικής της Ν.Δ., ενάντια στην Κοζάνη, καλώντας ουσιαστικά τους Αθηναίους να κάνουν ένα εμπάργκο στα τοπικά προϊόντα της! Και όλα αυτά για τον «πόλεμο» που έχει ανοίξει με το θέμα του στρατοπέδου στη Νεάπολη.
«Δεν είναι δικό της το στρατόπεδο, δεν είναι προίκα της. Θα έπρεπε να προσέχει τι λέει η κ. Ορφανίδου, και να μην λέει ότι δεν θέλουν να γίνουν η χωματερή της Αθήνας. Με αυτή τη λογική εγώ η Αθηναία θα πάω τώρα στην Κυψέλη, στις περιοχές που ταλαιπωρούνται και θα τους πω, με αυτή την ευκολία της κυρίας, μην ξανα-αγοράσετε προϊόντα από την Κοζάνη!», είπε επακριβώς η κα. Πιπιλή, σε μια δήλωση που έχει προκαλέσει ήδη αρκετές αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο…!
-------------Hχητικό απόσπασμα: :
http://www.ert.gr/sinentefxis-sti-net-fm/item/7371-F-Pipilh-Den-tha-ypodeixw-egw-ston-proedro-toy-kommatos-to-ti-tha-praxei
                                                                                           πηγη  : /kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......