Ο Καιρός:

Προσλήψεις με δίμηνες συμβάσεις από τη ΔΕΗ για το ανασκαφικό έργο στο Λογγά Ελάτης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιλογή και υπογραφή δίμηνων συμβάσεων πρόσληψης εργατικού προσωπικού από τη ΔΕΗ, για το ανασκαφικό έργο στη θέση Λογγάς Ελάτης, που εποπτεύεται από τη Λ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.
Οι προσλήψεις που θα γίνουν σε δυο φάσεις (δυο δίμηνα) των 200 περίπου ατόμων, θα καλύψουν κατά προτεραιότητα άνεργους από την περιοχή της Ελάτης, της υπόλοιπης περιοχής των Καμβουνίων και ακολούθως του διευρυμένου δήμου Σερβίων – Βελβεντού.


Η έναρξη των εργασιών για τους προσληφθέντες του 1ου διμήνου (60 ημερομίσθια - 72 ένσημα), έχει προγραμματιστεί για τις 26 Μαρτίου 2012.

Έτσι αναμένεται να καλυφθούν στο σύνολό τους οι αιτήσεις για πρόσληψη από την περιοχή των Καμβουνίων που μαστίζεται  ιδιαίτερα αυτή την περίοδο από την ανεργία. Με τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί, έχουν καταγραφεί -κατά προσέγγιση- 70 άνεργοι από την Ελάτη, 90 από το Τρανόβαλτο, 20 από το Μικρόβαλτο, 3 από τους Λαζαράδες και 7 από το Φρούριο.

Σημειώνεται ότι η επίσπευση και η ολοκλήρωση του ανασκαφικού έργου στη θέση Λογγάς, επιβάλλεται διότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΔΕΗ, από  τα τέλη Ιουλίου 2012 θα γίνει η έμφραξη του φράγματος του Ιλαρίωνα και η έναρξη της διαδικασίας πλήρωσης με νερό της νέας τεχνητής λίμνης, που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα περίπου χρόνο.
Πηγή:mikrovalto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......