Ο Καιρός:

Ζητούν 1.000 Ελληνες για οδηγούς ταξί στην Αυστραλία

Περίπου χίλιους μετανάστες... οδηγούς ταξί από την Ελλάδα αναζητούν οι ομογενείς ιδιοκτήτες εταιρειών ταξί από τη Μελβούρνη, οι οποίοι βλέπουν τους εργαζομένους στον συγκεκριμένο τομέα μεταφορών να μειώνονται χρόνο με τον χρόνο.Περίπου χίλιους μετανάστες... οδηγούς ταξί από την Ελλάδα αναζητούν οι ομογενείς ιδιοκτήτες εταιρειών ταξί από τη Μελβούρνη, οι οποίοι βλέπουν τους εργαζομένους στον συγκεκριμένο τομέα μεταφορών να μειώνονται χρόνο με τον χρόνο.
Οπως επισημαίνει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας TaxiLink, Ηρακλής Κατσιαμπάνης, η οποία αριθμεί 150 ταξί στον στόλο της: «Εχουμε μεγάλη έλλειψη οδηγών ταξί, με αποτέλεσμα τα περισσότερα αυτοκίνητα να μην κυκλοφορούν λόγω έλλειψης οδηγών».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η επιλογή των οδηγών θα γίνει έπειτα από ειδικά σεμινάρια που θα διεξαχθούν στην Αθήνα. Ωστόσο, την οριστική απόφαση για το εάν τελικώς θα χορηγηθεί βίζα σε πιθανούς ενδιαφερόμενους θα πρέπει να λάβει το αυστραλιανό υπουργείο Μετανάστευσης, με το οποίο οι ομογενείς δεν έχουν συζητήσει ακόμα. Παρ' όλα αυτά ο κ. Κατσιαμπάνης υποστηρίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να μεταβούν στην Αυστραλία και με φοιτητική βίζα.
Η είδηση προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον στους Ελληνες οδηγούς ταξί, οι οποίοι ήδη αναζητούν περισσότερες πληροφορίες μέσω Διαδικτύου: «Από τα μέλη μας υπάρχουν τουλάχιστον εκατό νέα παιδιά που σκέφτονταν ήδη να φύγουν μετανάστες, καθώς εδώ το μεροκάματο δεν βγαίνει.
                                                          ΠΗΓΗ : ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......