Ο Καιρός:

Να μην καταργηθούν οι Οργανισμοί Εργατικής Κατοικίας και Εργατικής Εστίας.

Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και η Τρόικα αποφάσισαν να μπει «λουκέτο» στους δυο Οργανισμούς  Εργατικής Κατοικίας και Εστίας, ΟΕΚ και ΟΕΕ.
      Μια τέτοια απόφαση είναι εγκληματική. Θα οδηγήσει απευθείας δεκάδες χιλιάδες δικαιούχους που πήραν στεγαστικά και άλλα δάνεια μέσω του ΟΕΚ, που προσδοκούν στην επιδότηση ενοικίου, στις δαγκάνες του τραπεζικού κεφαλαίου και τις εργατικές λαϊκές οικογένειες σε οικονομική ασφυξία. Ταυτόχρονα στην ανεργία θα οδηγηθούν οι χιλιάδες πανελλαδικά εργαζόμενοι στους δυο Οργανισμούς.

      Η σαρωτική επίθεση που εξαπολύουν η συγκυβέρνηση, η τρόικα κατ' εντολή του κεφαλαίου και με τη στήριξη των συνδικαλιστικών ηγεσιών και των δυνάμεων του ευρωμονόδρομου πολλαπλασιάζει τα βάσανα και τα αδιέξοδα για την εργατική - λαϊκή οικογένεια. Οδηγεί ταχύτατα τις οικογένειες της εργατικής τάξης στη φτώχεια και την εξαθλίωση, οδηγεί σε απόγνωση χιλιάδες ανθρώπους που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις βασικές τους ανάγκες.
      Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση απελευθερώνει και νομιμοποιεί τα ναρκωτικά, στην ουσία "απαγορεύει" στον εργατόκοσμο, στους ανθρώπους του μόχθου να παρακολουθήσουν μία θεατρική παράσταση, να έρθουν σε επαφή με το βιβλίο. Οι εργαζόμενοι, αυτοί που παράγουν όλο τον πλούτο, θα έπρεπε να είναι οι αποδέκτες της αληθινής τέχνης και του πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......