Ο Καιρός:

Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας: Μαζεύουν τα νερά της στέγης με κουβάδες!

KOYBAΔΕΣΣε απίστευτες συνθήκες κάνουν μάθημα τα παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας, καθώς το τμήμα του κτηρίου “Βούλγαρη” στο οποίο στεγάζεται (συστεγάζεται με το Ειδικό Σχολείο και το Ειδικό Νηπιαγωγείο) μπάζει νερό από τη στέγη που μαζεύουν με κουβάδες!

Πηγή:e-ptolemeos.gr

Το πρόβλημα με τη στέγη που στάζει μέσα στο κτήριο παρατηρείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθώς αν και το φαινόμενο σημειώθηκε και κατά τη διάρκεια του περσινού χειμώνα δεν έχει γίνει στο μεταξύ τίποτε για την αποκατάσταση του προβλήματος, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα σε χώρους με βρεγμένο ταβάνι που στάζει και υγρούς τοίχους, σε μια περίοδο όπως η φετινή που είναι ιδιαίτερα δριμύς ο χειμώνας και η σκεπή καλύπτεται με χιόνι εδώ και πολλές μέρες.

Ερωτηθείσα για την κατάσταση αυτή η υπεύθυνη του Ειδικού Εργαστηρίου Πτολεμαΐδας Όλγα Πουταχίδου είπε ότι «είναι η δεύτερη χρονιά που τα νερά στάζουν από το ταβάνι και έχουμε τους κουβάδες για να μαζεύουμε ό,τι νερά πέφτουν. Έχουμε ενημερώσει τον δήμο, ενημερώνουμε συνεχώς μάλλον και αναμένουμε να έρθουν να αποκαταστήσουν τις ζημιές».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι το πρόβλημα με τη στέγη του εν λόγω σχολικού κτηρίου παρατηρήθηκε και τον περσινό χειμώνα και είχε ενημερωθεί ο δήμος πέρασε μια ολόκληρη χρονιά χωρίς να αποκατασταθεί το πρόβλημα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται αλγεινή εντύπωση σε κάθε έναν που επισκέπτεται τη συγκεκριμένη σχολική μονάδα, αφού βλέπει να κάνουν μάθημα σε ακατάλληλο και ίσως επικίνδυνο χώρο παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......