Ο Καιρός:

Από 23/7 τα δελτία τουρισμού της Αγροτικής Εστίας

Από τη Δευτέρα 23 Ιουλίου ξεκινά η χορήγηση των Δελτίων κοινωνικού και εκδρομικού προγράμματος έτους 2012 της Αγροτικής Εστίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΓΑ, για την παραλαβή των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομικού Προγράμματος οι δικαιούχοι θα προσκομίζουν:

• Αντίγραφο της Αίτησης Συμμετοχής τους και Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ή Διαβατήριο)
ή
• Βιβλιάριο Υγείας ΟΓΑ - Δελτίο

Αστυνομικής Ταυτότητας (ή Διαβατήριο)
Το φετινό πρόγραμμα της Αγροτικής Εστίας περιλαμβάνει:
1. Οχταήμερες διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας, που έχουν συμβληθεί με τον ΟΓΑ. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε 120.000 άτομα, συνταξιούχους του ΟΓΑ, ασφαλισμένους, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους,
2. Τριήμερες οργανωμένες εκδρομές (2 διανυκτερεύσεις) σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, που θα διοργανώνονται από συμβεβλημένα από τον ΟΓΑ Τουριστικά Γραφεία. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε 20.000 άτομα, συνταξιούχους του ΟΓΑ, ασφαλισμένους, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους,
Ο ΟΓΑ επισημαίνει, ότι τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών είναι αποκλειστικά προσωπικά και δεν παραχωρούνται με οποιοδήποτε τρόπο για χρήση από άλλο άτομο εκτός των δικαιούχων.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση τους από τρίτο πρόσωπο οι κυρώσεις θα είναι αυστηρότατες τόσο για τον ίδιο τον ασφαλισμένο όσο και για το φορέα υποδοχής (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία κ.λ.π.).
Οι δικαιούχοι μπορούν να κάνουν χρήση των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού από την ημέρα που θα τα παραλάβουν έως τις 31 Μαρτίου 2013. Τα Δελτία του Εκδρομικού Προγράμματος ισχύουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2012.
Τέλος, το πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων προβλέπεται να ξεκινήσει τον μήνα Σεπτέμβριο.


πηγη : seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......