Ο Καιρός:

Kozan.gr: Επισκέψεις σε Βελβεντό, Σέρβια, Αιανή και στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου θα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Κοζάνη

Tο πρόγραμμα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου, που θα επισκεφθεί την Κοζάνη το διάστημα από 27 έως 30 Ιουνίου, ετοιμάζουν πυρετωδώς οι εμπλεκόμενοι φορείς της περιοχής.  Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, εκτός από τα εγκαίνια του αποκατασταθέντος  Επισκοπείου Κοζάνης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα ξεναγηθεί στους καταρράκτες στο Σκεπασμένο Βελβεντού , στα «Κάστρα» των Σερβίων, στο Αρχαιολογικό μουσείο της Αιανής, αλλά και στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης.
Δεδομένης της ευαισθησίας του και
 των εξαιρετικών πρωτοβουλιών του για τον περιβάλλον,  εξου και το  προσωνύμιο «Πράσινος Πατριάρχης»,  ο κος Βαρθολομαίος αναμένεται να πραγματοποιήσει συμβολική επίσκεψη στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου όπου θα έχει την ευκαιρία να δει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται το προσωπικό της επιχείρησης, αλλά και να πληροφορηθεί σχετικά με  τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται για την προστασία του περιβάλλοντος.
Το αναλυτικό πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......