Ο Καιρός:

Ο υποψήφιος Μ. Τζαλαζίδης από τα Σιδερά Κοζάνης χαρίζει και οικόπεδα!!!!

Ο αγροτοεργάτης, ερευνητής κι εφευρέτης Θεσσαλομακεδόνας Μιλτιάδης Τζαλαζίδης, από τα Σιδερά Κοζάνης, είναι ένας… επαγγελματίας «μικρός» της πολιτικής. Οπως ο ίδιος λέει, πήρε το βάπτισμα του πυρός με τη ΔΗΑΝΑ το 1990, ενώ στις περασμένες εκλογές κατέβηκε πρώτη φορά με δικό του κόμμα, το «Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Παναγροτικό Κίνημα Ελλάδας».

Κατάφερε να συγκεντρώσει στη Β’ Αθηνών ως μεμονωμένος υποψήφιος περίπου 1.400 ψήφους. Φέτος μετονόμασε το κόμμα του. «Ολοι
μιλάνε για συναίνεση αλλά κανείς από τα μεγάλα κόμματα δεν είναι αληθινά διατεθειμένος να συνεργαστεί. Εγώ είμαι εφευρέτης και ανακάλυψα το κόμμα της συναίνεσης, τον τρόπο να έλθει η συναίνεση από τον λαό», λέει χαμογελώντας μπροστά από τη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας, που αποτελεί το έμβλημα του κόμματός του. Κάπως έτσι γεννήθηκε το «Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική ΝΔ, Οχι στον πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος».
Οι διαγραφέντες
Στη δήλωση τροποποίησης της επωνυμίας, μάλιστα, ο 82χρονος πρόεδρος και μοναδικός υποψήφιος καλεί όλους τους διαγραφέντες βουλευτές να προσχωρήσουν στο κόμμα του. Οσο για τα οικόπεδα; «Βρίσκονται στην έδρα του κόμματος, στην Εθνική Οδό Καλαμπάκας – Γρεβενών, διασταύρωση Καρπερού Δεσκάτης. Είναι στο τσιφλίκι του Μουσταφά, γύρω στα 13.000 στρέμματα, που ανήκουν στους προγόνους μου», υποστηρίζει και πνέει μένεα κατά των εκάστοτε κυβερνητικών παραγόντων, επειδή δεν του έχουν εμπιστευτεί ποτέ το υπουργείο Γεωργίας. Οταν δεν ασχολείται με την πολιτική και τις εκλογές, φτιάχνει εφευρέσεις. 


                                                                                                               πηγη : kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......