Ο Καιρός:

Εσύ, μέσα από τα μάτια των Google, Microsoft, Apple, RIM, Facebook και Twitter


Είσαι ο καλύτερος πελάτης των παραπάνω εταιρειών, καθώς χρησιμοποιείς κάποιο από τα προϊόντα τους σε καθημερινή βάση...
εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες τους για πολλά χρόνια ακόμη.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς σε βλέπουν οι μεγάλες εταιρείες όπως οι Google, Microsoft, Apple, RIM, αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter; Τι αποτελείς για αυτούς πέραν του ότι είσαι ένας ακόμη πελάτης στην ατελείωτη λίστα τους; Η μάλλον, πώς σε βλέπει η καθεμιά μέσα από τα επιχειρηματικά γυαλιά που φοράνε; Μια εικόνα λένε ότι αξίζει όσο χίλιες λέξεις και αυτό ισχύει και σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με την αντίληψη κάποιων.

Facebook & Twitter

Για το Facebook είσαι… προς πώληση, ίσως και για ξεπούλημα σε τιμή ευκαιρίας. Πουλάς καταρχήν καθημερινά τον εαυτό σου μέσα από φωτογραφίες, status, likes και αυτό έρχεται να σου υπενθυμίσει και η παρακάτω εικόνα. Για το Twitter είσαι ότι λες, ότι δηλώσεις μέσα σε 140 περιεκτικούς χαρακτήρες.

Αpple, Microsoft, Google

Η Apple έχει πολύ μετρητό, αυτό είναι πασίγνωστο και το απέκτησε ακριβώς επειδή όταν κοιτάει τον καθένα από εμάς βλέπει μόνο… δολάρια, cash. Η κερδοφορία όμως δεν είναι και ο τελικός στόχος κάθε εταιρείας; Η Microsoft θέλει συνέχεια να σε ταλαιπωρεί, σε χτυπά ανά περιόδους σαν ένα σάκο του μποξ. Σε παιδεύει, σε χρησιμοποιεί. Είναι αλήθεια έτσι; Η Google φαίνεται ότι μέσα από εσένα βλέπει ένα κόσμο matrix γεμάτο διαφημίσεις, τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι βλέποντας την αντίστοιχη φωτογραφία, έτσι όπως τη μοιράζονται κάποιοι.

H RIM σε αγαπάει περισσότερο

Φτάνοντας στο τέλος, η εταιρεία που σε βλέπει σαν ιππότη, είναι η RIM. Για αυτήν, αποτελείς σημαντική ποσότητα, μπρούτζινη, με αξία και κύρος. Δεν ξέρω αν σε αγαπάει περισσότερο τώρα που βρίσκεται στη δυσκολότερη φάση των τελευταίων ετών, το σίγουρο είναι ότι σύμφωνα με τη συγκεκριμένη απεικόνιση σε αγαπά περισσότερο απ’ όλους τους υπόλοιπους!




away.gr

πηγη : 24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......