Ο Καιρός:

«Θέλουμε την παραπομπή τους» Την παραπομπή και των τεσσάρων πολιτικών προσώπων θα ψηφίσει η Χρυσή Αυγή, όπως τόνισε στην ομιλία του ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος

Σημείωσε ότι «Στο επίκεντρο είναι η περίφημη λίστα Λαγκάρντ. Δεν είναι η μοναδική λίστα. Επί του προκειμένου», είπε, «να καταθέσω το εξής απλό ερώτημα. Προηγουμένως, ελέχθη ότι είναι θέμα νομικό. Δεν είναι το Κοινοβούλιο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής», πρόσθεσε προς πάσα κατεύθυνση.
Και ανέφερε ότι «Στην λίστα Λαγκάρντ υπάρχουν 2.062 ονόματα, επωνύμων καταθέσεων. Εδώ τίθεται το εξής ερώτημα, οι καταθέσεις συνοδεύονται από πόθεν έσχες, πήγαν με βαλίτσες, ποια είναι η ευθύνη των ελληνικών τραπεζών», διερωτήθηκε.
«Ο κ. Παπακωνσταντίνου διάλεξε 20 ονόματα δειγματοληπτικά και τα έλεγξε. Και οι υπόλοιποι τι ήταν; Δεν έπρεπε να
δούμε επώνυμα πρόσωπα; Γνωστές εταιρείες;», είπε.
Ο κ. Μιχαλολιάκος πρόσθεσε ότι «Εγώ σαν απλός πολίτης, πέραν της νομικής, έχω να πω ότι περισσότερο κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα η ατιμωρησία των υπουργών παρά η εθνική κυριαρχία. Εμείς σαν Χρυσή Αυγή, αν θέλει ο Θεός, θα το αλλάξουμε το άρθρο. Θα το καταργήσουμε. Δεν νοείται να υπάρχει άρθρο που να ορίζει εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας».
Στάθηκε και στο θέμα των περικοπών, λέγοντας μεταξύ άλλων «Δεν κάνουμε δώρο στους συνταξιούχους αυτά που τους δίναμε. Τα είχαν δουλέψει. Και τους τα έφαγαν κάποιοι».
Ξεκαθάρισε πάντως ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει ευθύνες.
«Είναι προφανές ότι έχει ευθύνες ο κ. Παπακωνσταντίνου. Πήρε μία λίστα και δεν έκανε αυτό που όφειλε να κάνει, όπως και δεν το έκαναν οι υφιστάμενοί του. απορώ για την επιλογή των 20 ονομάτων», είπε. Και ξεκαθάρισε: «Είναι γνωστό ότι είχε πλήρη γνώση για το στικάκι».
Διερωτήθηκε βέβαια «Πώς όλα αυτά τα χρήματα έφυγαν από τη χώρα και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε; Είναι σαφές ότι ο κ. Βενιζέλος έχει ευθύνες. Επίγνωση της λίστας είχε και ο κ. Παπανδρέου», ενώ αναφέρθηκε και στον Λουκά Παπαδήμο, λέγοντας ότι «όφειλε να μάθει για τη λίστα Λαγκάρντ και είναι κι αυτός υπεύθυνος».
Για να καταλήξει ότι «Η ιστορία εξελίσσεται σε μία επιχείρηση εξαπάτησης του λαού». 

πηγη :  trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......