Ο Καιρός:

Ασφαλτοστρώθηκαν και τα τελευταία μέτρα στον «κόμβο» Καισαρειάς-Ρυμνίου


Ασφαλτοστρώθηκαν και τα τελευταία μέτρα στον «κόμβο» Καισαρειάς-ΡυμνίουΕπιτέλους ασφαλτοστρώθηκαν και τα τελευταία δεκαπέντε (15) μέτρα του δρόμου Καισαρειάς-Ρυμνίου, στον επίμαχο «κόμβο» της διασταύρωσης με το δρόμο Αιανής-Ρυμνίου. Έτσι δίνεται τέλος  σε ένα «σίριαλ» εξαγγελιών, αναβολών και υπηρεσιακών «δυσκολιών»* που κρατάει εδώ και χρόνια!
Δεν είναι η οριστική λύση -που θα ήταν η κατασκευή του κόμβου- και παραμένουν ως ένα βαθμό οι κίνδυνοι ατυχημάτων, με τη σήμανση να χρήζει περαιτέρω  βελτίωσης, αλλά αναμφισβήτητα είναι κάτι που θα διευκολύνει την κίνηση των οχημάτων από κα
ι προς τα Καμβούνια.
Η ως άνω ασφαλτόστρωση έγινε στο περιθώριο των βελτιωτικών παρεμβάσεων σε αρκετά σημεία του δρόμου Κοζάνης-Ρυμνίου (έξοδος Λευκόβρυσης, έξοδος Λευκοπηγής, διασταύρωση Ροδιανής), που συνεχίστηκε σήμερα 17/9 στο τμήμα του δρόμου πριν τη γέφυρα Ρυμνίου.
*ΥΓ  Ένας γόρδιος δεσμός που φαίνεται να «κόπηκε» με πολιτική εντολή και συνιστά σε επίπεδο επικοινωνίας μια επιτυχία της νέας περιφερειακής αρχής, σε μια αυτονόητη και με ελάχιστο κόστος λύση.

Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr
             kozanilife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......