Ο Καιρός:

Τρία νέα ασθενοφόρα παραδίδονται στα Κέντρο Υγείας Σιάτιστας, Τσοτυλίου και Σερβίων


Τρία νέα ασθενοφόρα παραδίδονται στα Κέντρο Υγείας Σιάτιστας, Τσοτυλίου και ΣερβίωνΟλοκληρώθηκαν οι διαδικασίες προμήθειας εννέα (9) ασθενοφόρων τα οποία θα διατεθούν σε ισάριθμα Κέντρα Υγείας αρμοδιότητας της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας.
Τα ασθενοφόρα θα παραδοθούν από τη διοίκηση της 3ης ΥΠΕ, μεθαύριο Πέμπτη (18/9/2014) και ώρα 11 π.μ. στην αποθήκη 15 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στους οδηγούς των Κέντρων Υγείας, ως εξής:
Για τα Κέντρα Υγείας Σιάτιστας, Τσοτυλίου και Σερβίων του Νομού Κοζάνης παραδίδονται  τρία (3) ασθενοφόρα αυτοκίνητα  τύπου 4X4 DIESEL, αξίας 205.533 ευρώ. Το έργο ήταν ενταγμένο στο Ε.Π. Μακεδονία – Θράκη 2007 – 2013 και συγ
χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
Αμέσως μετά θα παραδοθούν άλλα έξι (6) ασθενοφόρα αυτοκίνητα τύπου 4X2 DIESEL τα οποία αγοράστηκαν για τις ανάγκες των κατοίκων της Κεντρικής Μακεδονίας και θα διατεθούν στα Κέντρα Υγείας Λαγκαδά, Κουφαλίων, Διαβατών, Χαλάστρας, Αλεξάνδρειας και Σκύδρας, συνολικής αξίας 352.026 ευρώ. Το έργο ήταν ενταγμένο στο Ε.Π. Μακεδονία – Θράκη 2007 – 2013 και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
Με την παράδοση των ασθενοφόρων αναμένεται να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες και να γίνονται ταχύτερα οι διακομιδές.

 πηγη : kozanilife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......