Ο Καιρός:

Δείτε πως να ισιώσετε τα μαλλιά σας εύκολα χωρίς πιστολάκι

Οι περισσότερες αγαπάμε τα ίσια μαλλιά , αλλά η ζημία της θερμότητας που χρειάζεται σταδιακά καταστρέφει τα μαλλιά μας...
Διαβάστε παρακάτω τον αναλυτικό οδηγό με φωτό αν ψαχνατε έναν απλό , εύκολο τρόπο για να ισιώσετε τα μαλλιά σας, χωρίς θερμότητα!

1. Πλύνετε τα μαλλιά σας το βράδυ πριν . Είναι σημαντικό να το κάνετε αυτό , έτσι ώστε τα μαλλιά σας να είναι υγρά και καθαρά
.




2. Μετά το μπάνιο , στεγνώστε τα
μαλλιά με μία πετσέτα μέχρι να φύγει η πολλή υγρασία. Μην το παρακάνετε να μην ξηραθούν




3. Πάρτε λάστιχα μαλλιών όχι τα μικρά πλαστικά λαστιχάκια καλύτερα αυτά με το ύφασμα γύρω γύρω.




4. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε 2-4 ίσα τμήματα . Αν έχετε λεπτή τρίχα , χρησιμοποιήστε 2 . Αν έχετε πιο χοντρή τρίχα, χρησιμοποιήστε 4 τμήματα.




5. Ξεκινήστε με ένα τμήμα . Δέστε τα άλλα πίσω. Κάντε μία ουρά στο ένα τμήμα περίπου στο ύψος του αυτιού / λαιμό . Δέστε ακόμα ένα λαστιχάκι ακριβώς κάτω από το πρώτο αφήνοντας μικρά κενά μέχρι να φτάσετε στο τέλος της ενότητας . Προσπαθήστε να μην έχουν βγεί τρίχες έξω από τα τμήματα .




6. Επαναλάβετε το τελευταίο βήμα σε όλα τα τμήματα των μαλλιών σας. Να είστε προσεκτικοί και να δώσετε προσοχή σε όλες τις τρίχες .




7. Πήγαινε για ύπνο .




8 Σηκώνεστε το πρωί. Αν το κάνατε σωστά , τα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι ίσια ! Φυσικά , δεν θα είναι και καρφί όπως με το σίδερο αλλά θα είναι ίσια!!



9. Αν χρειάζεται , προσθέστε λίγη λακ ή λαδάκι μαλλιών.


10. Απολαύστε τα ίσια μαλλιά σας ! Όσο περισσότερο εξασκηθείτε στη μέθοδο αυτή , τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα !
Θα δοκιμάσετε αυτήν την μέθοδο; Πείτε μου στα σχόλια αν σας πέτυχε!!

bronzerblush.gr

24ωρο

2 σχόλια:

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......