Ο Καιρός:

ΘΩΜΑΣ (Μάκης) ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ



Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και να στηρίξω το συνδυασμό του Θανάση Κοσματόπουλου με σκοπό να βοηθήσω το δήμο και την περιοχή για ένα καλύτερο βιοτικό και πολιτιστικό επίπεδο και όλοι μαζί να παλέψουμε με αγάπη και θέληση προσφοράς για τον τόπο, με αρχές και αξίες, με σεβασμό και αξιοπρέπεια στα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας ,με διαφάνεια και αξιοκρατία για όλους και όλα. Η πολιτική που εξυπηρετεί συμφέροντα και κατεστημένα  καταλήγει σε βάρος του τόπου μας και των συμπολιτών μας και πολύ περισσότερο των παιδιών μας.
Και σαν άτομο με αναπηρία αφού βιώνω και ζω ο ίδιος με κάποια αναπηρία να
βοηθήσω όσο μπορώ τα άτομα με αναπηρία να ξεπεράσουν προβλήματα και περιορισμούς που δυσκολεύουν τη συμμετοχή τους στην καθημερινή ζωή.
Με τη συνεργασία του δήμου, των Μ.Μ.Ε, φορείς των αναπήρων και άλλων φορέων της κοινωνίας μας  να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό σχετικά με τα ζητήματα των ατόμων με αναπηρία  και να ενημερώσουμε τα άτομα με αναπηρία σχετικά με τα δικαιώματά τους και τον τρόπο άσκησης των δικαιωμάτων τους. Φυσικά για να τα καταφέρουμε χρειάζεται πίστη και θέληση και προπαντός να έχουμε  καλούς ανθρώπους δίπλα μας.
Ευχαριστώ το κ. Κοσματόπουλο που με επέλεξε να στηρίξω το συνδυασμό του και θέλω όλοι μαζί να συμμετάσχουμε σ’ αυτή την προσπάθεια και με τη βοήθεια και τη στήριξη σας να έχουμε στο τέλος ένα καλό αποτέλεσμα για όλους μας. Γιατί ο τόπος μας αξίζει τα καλύτερα και δικαιούται μια καλύτερη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......