Ο Καιρός:

«Ντεφορμέ» ο Πάρις …και αυτό φάνηκε - απόλυτα – στην προχθεσινή ημερίδα στα Σέρβια για την ανάπτυξη της λίμνης. O Παρατηρητής …17/09/2012

 «Ντεφορμέ» ο Πάρις …και αυτό φάνηκε  - απόλυτα – στην προχθεσινή ημερίδα στα Σέρβια για την ανάπτυξη της λίμνης. «Η λίμνη είναι ο κοιμώμενος γίγαντας της περιοχής. Χρειαζόμαστε ένα master plan», ανέφερε χαρακτηριστικά, αποδεικνύοντας ότι εκτός από το γίγαντα» και άλλοι έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με την αγκαλιά του Μορφέα
Ο Πάρις προφανώς δε γνώριζε ότι η ΑΝ.ΚΟ έχει εκπονήσει master plan από το 2010 στο οποίο περιγράφονται ακριβέστατα το πού, πώς και τι πρέπει να γίνει στη λίμνη … και την «πάτησε» ως
πρωτάρης!
 ———————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης,  10ήμερη αργία από τα καθήκοντά τους επιβλήθηκε σε  δύο τεχνικούς της ΔΕΗ, οι οποίοι εν ώρα εργασίας έπιναν τον καφέ τους στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Και ορθώς έπραξε ο προϊστάμενός τους, αν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Ευελπιστούμε  ότι η στάση τους θα παραδειγματίσει κι άλλους ομοιόβαθμούς τους σε άλλες υπηρεσίες (εκτός ΔΕΗ), που βλέπουν το προσωπικό τους να «λουφάρει», αλλά δεν κάνουν τίποτα . Μιλάμε για κάποιους που σουλατσάρουν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και μάλιστα με ράθυμο βήμα , προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση των υπολοίπων.
————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Κινδυνεύει να του κολλήσουν το προσωνύμιο «κλόουν» και αυτό όχι με υπαιτιότητα των πολιτικών του αντιπάλων, αλλά εξαιτίας των χαριτωμένων αποκαλύψεων «εκείνης», που – επί μήνες – στενά πολιορκεί.

«Μα τι του βρίσκεις επιτέλους;», την ρωτούν κάθε φορά . «Μα …είναι τόσο διασκεδαστικός!», τους απαντά  με ένα πλατύ χαμόγελο η ίδια.
Άντε τώρα εσύ να έχεις την εντύπωση ότι είσαι ο Αλέν Ντελόν και η «πολιορκημένη» να σε θεωρεί – κάτι σε – Τσάρλι Τσάπλιν.
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, επισκέψεις  – μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – στις πρωτογενείς παραγωγικές μονάδες «ΜΑΒΙΖ» (Νεάπολη), Προϊόντα Γης Βοΐου (Τσοτύλι – ιδιοκτησίας Γιάννη Παπαϊορδανίδη) και στο Τυροκομείο Ζήκος (Κορυφή) στο Βόιο, αναμένεται να πραγματοποιήσει την ερχόμενη Παρασκευή 21/09 ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας κ. Ηλίας Θεοδωρίδης.
Ο κ. Θεοδωρίδης θα συνοδεύεται από τον πρόεδρο του ΓΕΩΤΕΕ Δ. Μακεδονίας κ. Ευάγγελο Σημανδράκο, αλλά και το δημοσιογράφο – και στενό φίλο του Γ.Γ. – Θεόφιλο Παπαδόπουλο.
—————————————————————————————————————————————————————————————————–
Μας το επιβεβαίωσε κι άλλο σημαντικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ από την περιοχή. Στη «Αυτοδιοικητική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να ζεις”» τίποτα δε θεωρείται δεδομένο ως προς το πρόσωπο, καθώς θα υπάρξουν εκλογικές διαδικασίες (όπως προβλεπόταν εξαρχής από το «καταστατικό» της κίνησης) , όταν έρθει η ώρα του απολογισμού.

Με ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε και να ακούσουμε για τα περαιτέρω , όταν έρθει εκείνη η ώρα!
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης (στην Καλαμαριά) συνοδευόμενος από αιθέρια ύπαρξη βρέθηκε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου σημαντικό πολιτικό πρόσωπο της περιοχής.
Η στήλη ασφαλώς δεν ενδιαφέρεται για την «ταυτότητα» του ραντεβού, δηλ. αν εντάσσεται στα λεγόμενα φιλικά ή «παράνομα», απλώς το σημειώνει, ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν ότι εν καιρώ κρίσης, οι συνθήκες ψυχαγωγίας και καλοπέρασης δεν έχουν αλλάξει για κάποιους. Αναφερόμαστε σε εκείνους που – για να γίνουν πιο αρεστοί στο κοινό τους – ισχυρίζονται ότι βιώνουν στο «πετσί» τους την κρίση, όμως την ίδια στιγμή μπορούν να απολαμβάνουν ένα γεύμα (μαζί με κρασί) που κοστολογείται κάτι περισσότερο από 60 ευρώ ανά άτομο.
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Τα γενέθλιά της είχε την περασμένη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κοζάνης κα. Άννα Νανοπούλου, και ο ηλεκτρονικός της «τοίχος» στο facebook , κατακλύστηκε από εκατοντάδες μηνύματα για τις καθιερωμένες ευχές.

Τώρα ποιους κέρασε και πού, δεν το μάθαμε …πάντως αν κρίνουμε από το ευχαριστήριο ηλεκτρονικό της μήνυμά : «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας και την αγάπη σας! Κερνάω..!», είναι φανερό πως κάτι διοργάνωσε η Άννα.
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Απόλυτη ασυνέπεια και ανευθυνότητα, από ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις «κλειδιά» στη Δ. Μακεδονία. Αναφερόμαστε στους προέδρους των τριών Επιμελητηρίων (Καστοριάς, Γρεβενών και Φλώρινας), οι οποίοι αν και είχαν δεχτεί με ιδιαίτερα χαρά και τιμή την πρόσκληση του δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού FLASH Θεόφιλου Παπαδόπουλου, ώστε να συμμετάσχουν στην εκπομπή του “Κοινωνία Πολιτών» με θέμα την επιχειρηματικότητα, εν τέλει,  όχι μόνο δεν παρέστησαν, αλλά ούτε καν μπήκαν στον κόπο να ενημερώσουν το παρουσιαστή, που αναγκάστηκε να την ακυρώσει στο «παρά πέντε».

Το «άχαρο παρών», κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, έδωσε μόνο ο εκπρόσωπος του ΕΒΕ Κοζάνης Ιωάννης Μητλιάγκας, ο οποίος κατόπιν εντολής του προέδρου Κώστα Κυριακίδη, κλήθηκε να τον αντικαταστήσει, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του τελευταίου.
———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας  Γιώργου Δακή στις 05/09/2012 εγκρίθηκε η καταβολή του υπολοίπου της επιχορήγησης,  ποσού εβδομήντα οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων ογδόντα πέντε ευρώ 78.585,00 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH, που αφορά στην υπαγωγή στις διατάξεις του ν. 3299/2004 της επιχείρησης «ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» με δ.τ. «FLASH TV – ΟΡΕΣΤΙΔΑ ΑΕ.» για την ενίσχυση επένδυσής της με το κίνητρο της επιχορήγησης, που αναφέρεται στη δημιουργίας μονάδας επεξεργασίας, ψηφιοποίησης, αναπαραγωγής μέσω μήτρας και διάθεση περιεχομένου,  συνολικής ενισχυόμενης δαπάνης τετρακοσίων τριάντα επτά χιλιάδων ευρώ (437.000,00 €), με ποσοστό επιχορήγησης 39,00%.

πηγη : kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......