Ο Καιρός:

Ανακοίνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιπποφαούς και Πολυδύναμων Φυτών Δυτ. Μακεδονίας και της συνεργαζόμενης ομάδας καλλιεργητών goji berry Κοζάνης

Επειδή το τελευταίο διάστημα στο διαδίκτυο και σε διάφορα έντυπα εμφανίζονται διάφορα πρόσωπα σαν ειδικοί και σύμβουλοι για τις καλλιέργειες ιπποφαούς και goji berry με σχετικές αναφορές στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ιπποφαούς και Πολυδύναμων Φυτών Δυτ. Μακεδονίας και τη συνεργαζόμενη ομάδα καλλιεργητών goji berry Κοζάνης, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις σε σχέση με συμβουλευτικές υπηρεσίες που δήθεν χρησιμοποιεί ο συνεταιρισμός και η συνεργαζόμενη ομάδα καλλιεργητών goji berry, ενημερώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι:
1) Ο συνεταιρισμός ιπποφαούς και πολυδύναμων φυτών Δυτ. Μακεδονίας και η συνεργαζόμενη ομάδα καλλιεργητών goji berry δεν χρησιμοποιεί υπηρεσίες συμβούλων από οποιοδήποτε πρόσωπο που εμφανίζεται και αυτοαναγορεύεται σε ειδικό ή σύμβουλο για τις καλλιέργειες αυτές, καθώς και κανένα φορέα, ινστιτούτο, ΜΚΟ κ.λ.π. που ομιλεί εξʼ ονόματος των σε ημερίδες εκδηλώσεις, έντυπα κ.λ.π.
2) Η τεχνογνωσία (επιλογή ποικιλιών, φύτευση, καλλιεργητικές πρακτικές, συγκομιδή, διάθεση καρπού, οργάνωση καλλιέργειας κ.λ.π.) που διαθέτει ο συνεταιρισμός και η ομάδα καλλιεργητών goji berry, παρέχεται συμβουλευτικά από τον ίδιο το συνεταιρισμό και την συνεργαζόμενη ομάδα καλλιεργητών goji berry και όχι από οποιοδήποτε άτομο ή ινστιτούτο που τυχόν επικαλείται τους παραπάνω.
3) Η τεχνογνωσία παρέχεται σε κάθε ενδιαφερόμενο μετά από σχετική συνεννόηση, με σκοπό την ανάπτυξη και το όφελος του ίδιου του συνεταιρισμού και των μελών του.
4) Οποιεσδήποτε άλλες αναφορές, σε σχέση με τον Συνεταιρισμό ιπποφαούς και πολυδύναμων φυτών Δυτ. Μακεδονίας, καθώς και για την συνεργαζόμενη ομάδα καλλιεργητών goji berry, γίνεται είτε από άγνοια, είτε εκ του πονηρού.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΠΠΟΦΑΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΩΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ GOJI BERRY
ΦΥΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΑΙΑΝΗ ΚΟΖΑΝΗΣ 50004 KOZANHΣ- ΚΡΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ- 50010
Τηλ.επικοινωνίας: 2461098500 Τηλ.επικοινωνίας: 6970926053 &
6936071625 

πηγη : kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......