Ο Καιρός:

«Δύσκολη και επείγουσα η επέμβαση του Αντώνη Σαμαρά»


Για πλήρη αποκατάσταση της υγείας του Αντώνη Σαμαρά κάνει λόγο το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το Αττικό νοσοκομείο.

«Η περίπτωση ήταν δύσκολη και ήταν επείγον να χειρουργηθεί γιατί θα μπορούσε να ξεκολλήσει η ωχρά κηλίδα. Η αποκατάσταση είναι πλήρης, ενώ αύριο θα γίνουν οι πρώτες μετεγχειρητικές εξετάσεις.


Το πιο πιθανό είναι ότι θα παραμείνει και αύριο στο νοσοκομείο ο Αντώνης Σαμαράς και θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα» δήλωσε ο διοικητής του Αττικού νοσοκομείου, Ηλίας Λαμπίρης και συμπλήρωσε:


Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε επιτυχώς από την ομάδα της Β’ οφθαλμολογικής κλινικής. Ο κ. πρωθυπουργός ανένηψε καλώς και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τη συνήθη μετεγχειρητική παρακολούθηση.


Ο θεράπων ιατρός του κ. Σαμαρά, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης, δήλωσε ικανοποιημένος από την επέμβαση. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και παρόλο που είχαμε να κάνουμε με μια δύσκολη επέμβαση όλα πήγαν καλά».


Στην ερώτηση αν ο Αντώνης Σαμαράς θα μπορέσει να μεταβεί στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, ο κ. δήλωσε ότι προς το παρόν δεν μπορεί να απαντηθεί αυτό το ερώτημα. Οι γιατροί θα είναι σε θέση αύριο να εκτιμήσουν κατά πόσον ο πρωθυπουργός θα μπορεί να ταξιδέψει αεροπορικώς, τις προσεχείς ημέρες.


Τέλος, χαρακτήρισε και εκείνος ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα την αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει και αποκόλληση της ωχράς κηλίδας. 
 
πηγη : newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......