Ο Καιρός:

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Υπογραφή των 5 πρώτων συμβάσεων για τα αντίστοιχα έργα LEADER

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Υπογραφή των 5 πρώτων συμβάσεων για τα αντίστοιχα έργα LEADERΤην σύμβαση για τα 5 πρώτα έργα που θα εκτελεστούν μέσα από το πρόγραμμα LEADER υπέγραψε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος με τον Πρόεδρο της ΑΝΚΟ Κυριάκο Μιχαηλίδη. Πρόκειται για τις αντίστοιχες προτάσεις που είχε καταθέσει ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα LEADER (2η προκήρυξη του Τοπικού Προγράμματος του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007 – 2013 «Εφαρµογή της προσέγγισης LEADER») και είναι οι εξής:
1. Ίδρυση Kέντρων Tουριστικής Πληροφόρησης
Εγκεκριμένος Προϋπολογισμός 50.800,00
2. Σήμανση Αξιοθέατων και Μνημείων
Εγκεκριμένος Προ
ϋπολογισμός 11.400,00
3. Προβολή και Προώθηση του Τουριστικού Προϊόντος του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού
Εγκεκριμένος Προϋπολογισμός   51.064
4. Ενίσχυση Εκδήλωσης «Έκθεση Τοπικών Προϊόντων του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού»
Εγκεκριμένος Προϋπολογισμός 18.277,00
5. Ολοκληρωμένη Παρέμβαση και Ανάδειξη Περιοχών Ιδιαίτερου Φυσικού Κάλλους, Μνημείων και Οικοτόπων με Παράλληλες Δράσεις Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης.
Εγκεκριμένος Προϋπολογισμός 83.130
Στο ίδιο πρόγραμμα έχει ενταχθεί και μία ακόμη πρόταση του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού που αφορά το έργο  ΄΄Στερέωση-Αποκατάσταση της Πέτρινης Γέφυρας του Κάστρου των Σερβίων΄΄  προϋπολογισμού 111.530,00
- η σύμβαση θα υπογραφεί την επόμενη εβδομάδα -  ενώ αναμένεται η ένταξη και των άλλων τριών προτάσεων που επίσης έχουν κατατεθεί στο σχετικό πρόγραμμα με τον συνολικό προϋπολογισμό και των 9 έργων να είναι περίπου 500.000€.

kozanilife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......