Ο Καιρός:

ΚΕΔΕ: Αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών των δήμων έως την Τετάρτη

ΚΕΔΕ: Αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών των δήμων έως την ΤετάρτηΤην αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών των δήμων της χώρας έως την Τετάρτη, όποτε ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο, αποφάσισε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) επικυρώνοντας την πρόταση του προέδρού της Κώστα Ασκούνη.

Ανοιχτές θα παραμείνουν οι προνοιακές δομές των δήμων, με εξαίρεση την Τρίτη, ημέρα γενικής απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Με προσωπικό ασφάλειας θα λειτουργήσουν οι τομείς καθαριότητας.
Οι δήμαρχοι ζητούν να αποσυρθούν οι διατάξεις που προβλέπουν την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων αλλά και όσες αναφέρονται σε ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Νέα έκτακτη συνέλευση για να αποφασίσουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων θα
πραγματοποιήσουν την Τετάρτη οι δήμαρχοι, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μαζικές παραιτήσεις τους. Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί.
Η ελληνική κοινωνία στη μεγάλη της πλειονότητα θέλει ένα άλλο κράτος δήλωσε στο μεταξύ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλοςαπό το Ρέθυμνο με αφορμή το θέμα της κινητικότητας.
Πηγή: http://www.skai.gr/

                      vetonews.gr
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ VETONEWS http://www.vetonews.gr/ellada/item/19210-kede-anastoli-leitourgias-ton-ypiresion-ton-dimon-eos-tin-tetarti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......