Ο Καιρός:

Πρωτότυπες ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης



Ξεχωρίσαμε για εσάς τις πιο όμορφες και πρωτότυπες ιδέες για να στολίσετε το σπίτι σας εν όψει των γιορτών, με διακοσμητικές προτάσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε εύκολα (και με λίγα) και με αξεσουάρ που βρήκαμε στην αγορά και θα ενισχύσουν την γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι ξεκινά από το δέντρο. Είναι αυτό που βρίσκεται στην πιο περίοπτη θέση και που αξίζει την προσοχή μας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη γωνιά του σπιτιού.
Αν έχετε συνθετικό/πλαστικό δέντρο δείτε παραπάνω τρεις όμορφες ιδέες για να το στολίσετε: Με διακοσμητικά εμπνευσμένα από παιχνίδια, με στολίδια χάρτινα από υλικά γραφείου και γιρλάντες-συνδετήρες και με κόκκινα λουλούδια και στολίδια, για ακόμα πιο γιορτινή ατμόσφαιρα.

Το δέντρο… αλλιώς

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Φυσικά Χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
Αν πάλι προτιμάτε τα φυσικά δέντρα, επιλέξτε αυτά που είναι μέσα σε γλαστρούλες, για να διατηρηθούν καλύτερα καθ’όλη την διάρκεια των γιορτών. Μπορείτε, λοιπόν, να τοποθετήσετε δύο ή και τρεις γλαστρούλες από μικρά ελατάκια, τα οποία θα διακοσμήσετε διακριτικά, μία μεγαλύτερη γλάστρα με ελατάκι για την βεράντα σας ή μία με ένα δέντρο που δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι έλατο, για το κέντρο του σαλονιού σας.

Διακοσμητικά για τα τραπέζια

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
Τα τραπέζια του καθιστικού χρειάζονται επίσης όμορφα διακοσμητικά για να αναδειχθούν. Μία πρωτότυπη ιδέα είναι οι γυάλινες καμπάνες της φωτογραφίας, μέσα στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε φωτάκια με μπαταρία. Αυτός είναι ένας όμορφος τρόπος για να φωτίσετε το δείπνο σας, αντί κεριών. Φυσικά, αντί για καμπάνες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεγάλα, φαρδιά ανθοδοχεία ή κηροπήγια. Στα κλασικά σας κηροπήγια μπορείτε, επίσης, να βάλετε κόκκινα κεριά με γιορτινά στεφανάκια με γκι, ενώ την τριώροφη πιατέλα που χρησιμοποιείτε για ξηρούς καρπούς και σοκολατάκια μπορείτε αυτές τις μέρες να γεμίσετε με μικρά χριστουγεννιάτικα στολίδια που δεν θα σας χρησιμεύσουν κάπου αλλού (προσοχή μόνο, να μην τα φάτε!).

Το τζάκι

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
Αν έχετε τζάκι στο σπίτι, τότε πρέπει να το προσέξετε ιδιαίτερα, καθώς από εκεί θα βγει… ο Άη Βασίλης! Πάνω του μπορείτε να τοποθετήσετε μικρά ελατάκια σε γλαστράκια, ενώ στο στηθαίο του ταιριάζει μία όμορφη γιρλάντα από κουκουνάρια και κλαδιά. Για ακόμα πιο παιχνιδιάρικο ύφος, μπορείτε να κρεμάσετε τις κάλτσες των μελών της οικογένειας, τις οποίες ο Άη Βασίλης θα γεμίσει με δωράκια και ζαχαρωτά.

Περισσότερες ιδέες διακόσμησης

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
Κατά τα άλλα, τίποτα δεν είναι υπερβολικό ως προς την διακόσμηση αυτές τις μέρες. Φροντίστε να γεμίσετε το σπίτι σας με πολύ κόκκινο, κι αν δεν στολίσετε δέντρο, μπορείτε να τοποθετήσετε συνθετικά κλαδιά, από τα οποία θα κρεμάσετε στολίδια και γιρλάντες.
Ακόμα, μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες και τις κάρτες που θα λάβετε. Μπορείτε να τις περάσετε μέσα από μία λαμπερή γιρλάντα και να τις κρεμάσετε σε έναν καθρέφτη! Οι όμορφες εικόνες τους ενισχύουν τρομερά το γιορτινό κλίμα. Άλλωστε, έχετε μόλις λίγες ημέρες για να τις καμαρώσετε.
ourlife
πηγη : kozanionline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......