Ο Καιρός:

Το ΑΣΕΠ ξεκίνησε τη διαδικασία πρόσληψης 1.600 ατόμων ....14/12/2012

Το ΑΣΕΠ ξεκίνησε τη διαδικασία πρόσληψης 1.600 ατόμωνΤο ΑΣΕΠ ολοκλήρωσε τις απαιτούμενες προπαρασκευαστικές ενέργειες για την εκκίνηση της διαδικασίας πρόσληψης 1.600 και πλέον ατόμων, στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στον τομέα του Πολιτισμού.
Τα προγράμματα απευθύνονται αποκλειστικά σε νέους ανέργους ηλικίας έως και 35 χρόνων, ενώ η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει με επτάμηνες συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Η ανεξάρτητη αρχή, προκειμένου να διασφαλίσει την ταχύτητα, αντικειμενικότητα και διαφάνεια στη διαδικασία επιλογής ωφελούμενων στα συγκεκριμένα προγράμματα απασχόλησης, εκπόνησε τα ακόλουθα υποδείγματα:
1. Οδηγίες για την επιλογή ωφελουμένων μέσω προγραμμάτων ΚΟΧ στον τομέα του Πολιτισμού.
Απευθύνεται στους δικαιούχους φορείς με
σκοπό να τους παράσχει τις απαραίτητες οδηγίες για την ορθή και αποτελεσματική διενέργεια της διαδικασίας επιλογής ωφελουμένων.
2. Υπόδειγμα ανακοίνωσης.
Απευθύνεται στους δικαιούχους φορείς και περιλαμβάνει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για την σύνταξη της ανακοίνωσης και την ορθή διεξαγωγή της διαδικασίας.
3. Αίτηση-υπεύθυνη δήλωση για απασχόληση με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στον τομέα του Πολιτισμού.
Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής ωφελουμένων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στον τομέα του Πολιτισμού πρέπει να χρησιμοποιούν αποκλειστικά το συγκεκριμένο υπόδειγμα αίτησης.
4. Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής και υποβολής δικαιολογητικών σε Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα στον τομέα του Πολιτισμού.
Απευθύνεται στους δυνητικά ωφελούμενους (υποψήφιους) με σκοπό να τους καθοδηγήσει στην ορθή συμπλήρωση της αίτησής τους και να τους παράσχει τις αναγκαίες διευκρινίσεις για απαιτούμενα προσόντα, βαθμολογούμενα κριτήρια και δικαιολογητικά συμμετοχής που πρέπει να προσκομίσουν προκειμένου να διασφαλίσουν την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής.
Τα συγκεκριμένα υποδείγματα καθώς και οι θέσεις εργασίας που θα ανακοινωθούν μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.


newsit.gr
kozanilife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......