Ο Καιρός:

Κόβονται οι πιστώσεις σε ΜΚΟ και σωματεία για το 2012, από μηδενική βάση το 2013

Με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, δεσμεύονται όλες οι πιστώσεις που είναι εγγεγραμμένες στον κρατικό προϋπολογισμό του 2012 και αφορούν επιχορηγήσεις προς ΜΚΟ και σωματεία, ενώ από το 2013 όλες πλέον οι δαπάνες θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση.
Αθήνα
Με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, δεσμεύονται όλες οι πιστώσεις που είναι εγγεγραμμένες στον κρατικό προϋπολογισμό του 2012 και αφορούν επιχορηγήσεις προς ΜΚΟ και σωματεία, ενώ από το 2013 όλες πλέον οι
δαπάνες θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση.
Σχετική επιστολή απέστειλε προς όλους τους υπουργούς ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος, στο πλαίσιο της προσπάθειας για εξοικονόμηση πόρων από τον κρατικό προϋπολογισμό.
* Ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιούτσιας αναλαμβάνει επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στη Βουλή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι ο κ. Τσούτσιας διατηρεί τη θέση του διευθυντή του γραφείου Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή:in.gr
         parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......