Ο Καιρός:

Διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις – με μηνύματα αλληλεγγύης – στη συνοικία «Πλατάνια» στην Κοζάνη (Βίντεο)



 Έναρξη,  χθες Πέμπτη 22 Αυγούστου, για τις διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου «Πλατάνια», στα πλαίσια του εορτασμού της Παναγίας Φανερωμένης. Η δημοτική βραδιά περιελάμβανε τους σολίστες Φώτη Τσιοτίκα, Γιάννη Τσικόπουλου, καθώς και
το «αηδόνι» της Δημοτικής μας παράδοσης Δημήτρη Καρακώστα.
Όπως είπε μιλώντας στο Kozan.gr ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Χρήστος Αντωνιάδης τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη δημοτική βραδιά θα διατεθούν σε ένα 15 χρόνο παιδί από την Κοζάνη, που ταλαιπωρείται από σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σε ότι αφορά την παρουσία του κόσμου ο κ. Αντωνιάδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος λέγοντας: «παρά του ότι είναι καλοκαίρι, ο κόσμος μας τιμά και συμμετέχει στις εκδηλώσεις μας». Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου και στη συνέχεια η βραδιά ήταν ελεύθερη για τους επισκέπτες για χορό και γλέντι.
Την Παρασκευή 23 Αυγούστου, οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με ποντιακή και λαϊκή βραδιά με τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη. Οι εκδηλώσεις να σημειωθεί ότι γίνονται στον χώρο απέναντι από την Εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης.
  
 Ρεπορτάζ: Θανάσης Τέγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......