Ο Καιρός:

Δ. Σερβίων – Βελβεντού>>Δεν τους φτάνουν τα προβλήματα με το δρόμο, πληρώνουν και τους ατυχείς χειρισμούς της δημοτικής αρχής Σερβίων – Βελβεντού

katafigiΔεν τους φτάνουν τα προβλήματα με το δρόμο, πληρώνουν και τους ατυχείς χειρισμούς της δημοτικής αρχής Σερβίων – Βελβεντού. 

                                                πηγη : kozan.gr Ο λόγος για τους κατοίκους στο Καταφύγι Βελβεντού, οι οποίοι αναμένεται να δυσαρεστηθούν  μόλις πληροφορηθούν πως η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου για πίστωση δαπάνης ύψους 7200 ευρώ με σκοπό την αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης- αποχέτευσης του οικισμού, απορρίφθηκε από την αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Η αιτία ακύρωσης; Ότι δεν υπάρχει
 εγγεγραµµένος κωδικός Κ. Α. 25/7312.13, όπως αναγράφεται στην αριθµ. 59/2013 απόφαση της Οικονοµικής Επιτροπής, εις βάρος του οποίου ψηφίζεται η πίστωση ποσού ύψους 7.200,00€ για την εκτέλεση του έργου. Με απλά λόγια, η δημοτική αρχή ξέχασε(;) να αποστείλει απόφαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου   περί τροποποίησης του προϋπολογισµού οικονοµικού έτους 2013, στην οποία θα φαινόταν η εγγραφή του συγκεκριμένου κωδικού πίστωσης (Κ. Α. 25/7312.13).
O ατυχής αυτός χειρισμός δεν ακυρώνει οριστικά το έργο, αλλά αναμένεται να καθυστερήσει λίγο ακόμη την υλοποίησή του.
kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......