Ο Καιρός:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: τα 7 πράγματα που θα εξαφανιστούν ως το 2020!


centralΜε το ρυθμό που αλλάζει η ζωή μας, το περιμένετε ότι κάποια πράγματα θα εκλείπουν στο μέλλον και άλλα θα αναδύονται στη θέση τους. Σύμφωνα με έρευνες, τα παρακάτω 7 πράγματα θα εξαφανιστούν έως το 2020 και η έκπληξη είναι, ότι για κάποια δε θα το μαντεύαμε με τίποτα! Διαβάστε τη λίστα για να μάθετε:

1. Τα CD: cdΛίγο η πειρατεία, λίγο τα iTunes έχουν αναγάγει τη μουσική σε ένα… ιντερνετικό προνόμιο. Είναι ήδη π
ολλοί εκείνοι που ακούν τη μουσική τους αποκλειστικά μέσω streaming.

2. Τα PIN και τα μπλοκ επιταγών: Όπως υποστηρίζουν πολλοί, τα καρνέ των επιταγών, αλλά και οι κωδικοί προστασίας των καρτών μας, σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν. Γιατί; Λόγω της ψηφιοποίησης των πληρωμών.
3. Το ουίσκι: ouiski-1Αν αγαπάτε το καλό ουίσκι, αγοράστε όσο περισσότερο μπορείτε τώρα. Όπως λένε οι ειδικοί, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια το ουίσκι ωρίμανσης θα είναι εξαιρετικά δυσεύρετο, καθώς η αγορά δεν προλαβαίνει να παράγει την ποσότητα που ζητά η αγορά.
4. Οι αφρικανικοί ελέφαντες και οι ρινόκεροι της Νότιας Αφρικής:Rhino-and-elephant-490x310 Ο λόγος; Η λαθροθηρία. Μέσα στο 2013 για παράδειγμα, σκοτώθηκαν περισσότεροι από 35.000 ελέφαντες! Και όλα αυτά για το ελεφαντοστό από τους χαυλιόδοντές τους. Αντίστοιχο το πρόβλημα και με τους ρινόκερους και τα κέρατά τους, που πολλοί υποστηρίζουν πως έχουν θεραπευτικές ιδιότητες.
5. Η πόλη Shishmaref στην Αλάσκα: Το λιώσιμο των πάγων και οι κλιματολογικές αλλαγές είναι θέματα που θα έπρεπε να μας απασχολούν όλους. Η αρχή του κακού γίνεται στην Αλάσκα, όπου η πόλη Shishmaref κινδυνεύει να εξαφανιστεί μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, αφού οι πάγοι λιώνουν και μαζί παίρνουν και τα σπίτια της πόλης. Και έπεται συνέχεια
6. Η σοκολάτα: 1-strosimo-sokolatasΗ κατανάλωσή της συνεχώς αυξάνεται. Δεν συμβαίνει το ίδιο, όμως, και με την παραγωγή της, που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει πτώση. Γι’ αυτό ευθύνονται οι ξηρές καιρικές συνθήκες στη Γκάνα και την Ακτή Ελεφαντοστού, που μπορούν να οδηγήσουν στην έλλειψη του… κακάο.

7. Το Facebook:facebook-icon_0 Παρόλο που σήμερα φαίνεται πως το κοινωνικό δίκτυο είναι στα πάνω του και όλο και περισσότεροι άνθρωποι το χρησιμοποιούν, οι αναλυτές τα τελευταία δύο χρόνια προβλέπουν την διάλυση του μέχρι το 2020. Ο λόγος; Ο εξωτερικός ανταγωνισμός και η πτώση των τιμών των μετοχών!

πηγή: thestival.gr
         7imeres.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......