Ο Καιρός:

Ιβάν Σαββίδης>>Η προσέλκυση κεφαλαίων επένδυσης στη Δυτική Μακεδονία

...από.....kozan.gr


 Την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, του Δήμου Κοζάνης, του Δήμου Εορδαίας, του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού, του Δήμου Βοΐου και της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.- ΑΝΚΟ για «Προετοιμασία και υποστήριξη των φακέλων για προσέλκυση κεφαλαίων επένδυσης στη Δυτική Μακεδονία- Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης», αναμένεται να εγκρίνει το περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, στη σημερινή του συνεδρίαση.
Πρόκειται για έργα τα οποία θα εκτελεστούν μέσω Συμπράξεις Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) (περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα) και είναι σχεδόν ίδια με εκείνα που θα αποστέλλονταν ή θα αποσταλούν (με την τελική τους μορφή) ως ολοκληρωμένη πρόταση στον Ελληνο-ρώσο επιχειρηματία και πολιτικό Ιβαν Σαββίδη,  προκειμένου να επενδύσει στην
περιοχή μας, όπως από τις 19/03 είχαμε αποκαλύψει στο kozan.g(δείτε εδώ σχετικά).

Βεβαίως, ολοκληρωμένες προτάσεις για επενδύσεις στην περιοχή μας, από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, σε έργα του παραπάνω πίνακα, θα σταλούν και σε άλλους επιχειρηματίες, εκτός του κ. Ιβάν Σαββίδη, όταν θα ολοκληρωθεί το στάδιο της προετοιμασίας των φακέλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ......